Sin’s ink Tattoo’s and drawings

Hoi, welkom op mijn site. Ik krijg vaak de vraag hoe ik ben begonnen met tattoeren; al mijn hele leven lang teken ik graag, het is altijd mijn creatieve uitlaadklep geweest. Zo’n 5 jaar geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik aan een bevriende tattoo artiest gevraagd om een apprenticeship. Dat uitte zich in een leerproces van heel veel tekenen, o.a. hygiëneregels, leren hoe een tattoo machine werkt, huidanatomie, etc, En vooral leren met je ogen en gaandeweg in de praktijk ervaring opdoen…

Voorzichtig zette ik mijn eerste stappen op mijn tattoo pad, vond mijn passie, en nu ben ik trotse eigenaar van Sin’s Ink tattooshop.

Kwaliteit en hygiëne staan voorop voor mij, ik werk strikt volgens de GGD richtlijnen. In mijn shop kun je terecht voor al je tattoo wensen en stijlen. Samen het hele proces ingaan, van ideeën bedenken, een custom ontwerp maken tot en met het eindresultaat op de huid. Ik neem graag de tijd voor je. Een persoonlijke gerichte aanpak is waar ik voor sta, we doen het samen. Op maandag en dinsdag werk ik met een gesloten deur, soms is het fijn om in alle privacy en rust te kunnen werken. Verder ben ik open op donderdag van 10.00 tot 14.30, vrijdag van 10.00 tot 18.00 en zaterdag van 10.00 tot 18.00.

Voor meer info, vragen of het plannen van een vrijblijvend consult/ afspraak mag je gerust binnenlopen in de shop, koffie staat altijd klaar!

Ook ben ik bereikbaar via 0682224941, hier op mijn website, Instagram en Facebook.

Wie weet tot snel, groetjes Cindy